Browsing by Author Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda)

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 41 to 59 of 59 < previous 
Issue DateTitleTypeAuthor(s)
2014Healthy reduced-fat bologna sausages enriched in ALA and DHA and stabilized with Melissa officinalis extractArticuloBerasategui, I. (Izaskun); Navarro-Blasco, I. (Iñigo); Calvo, M.I. (María Isabel); Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda); Astiasarán, I. (Iciar); Ansorena-Artieda, D. (Diana)
2011“High in omega-3 fatty acids” Bologna type sausages stabilized with an aqueous-ethanol extract of Melissa officinalis.ArticuloBerasategui, I. (Izaskun); Legarra, S. (Sheila); Garcia-Iñiguez-de-Ciriano, M. (Mikel); Rehecho, S. (Sheyla); Calvo, M.I. (María Isabel); Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda); Navarro-Blasco, I. (Iñigo); Ansorena-Artieda, D. (Diana); Astiasarán, I. (Iciar)
2018Ilex aquifolium LCapitulo de libroCavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda)
2020Improvement of antioxidant activity of oregano (Origanum vulgare L.) with an oral pharmaceutical formArticuloTorre, M.P. (María Pilar) de; Vizmanos-Pérez, J.L. (José Luis); Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda); Calvo, M.I. (María Isabel)
2019Influence of a gel emulsion containing microalgal oil and a blackthorn (Prunus spinosa L.) branch extract on the antioxidant capacity and acceptability of reduced fat beef pattiesArticuloAlejandre, M. (Marta); Ansorena-Artieda, D. (Diana); Calvo, M.I. (María Isabel); Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda); Astiasarán, I. (Iciar)
2013Las plantas medicinales en el inventario español sobre los conocimientos Tradicionales relativos al patrimonio natural y a la biodiversidadCapitulo de libroPardo-de-Santayana, M. (Manuel); Aceituno, L. (Laura); Acosta, R. (Rufino); Álvarez, A. (Arnoldo); Barroso, E. (Estela); Blanco-Salas, J. (José); Bonet, M.A. (María Àngels); Carrió, E. (Esperança); Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda); Delgado, L. (L.); Fajardo, J. (José); García-Botía, J. (José); Garnatje, T. (Teresa); González, J.A. (José Antonio); González-Tejero, R. (Reyes); Hernández-Bermejo, E. (Esteban); Latorre, J.A. (Juan A.); Macía, M. (Manuel); Martínez-Francés, V. (Vanessa); Menendez, G. (Gorka); Moya-Molina, M. (M.); Morales, R. (Ramón); Muñoz-Centeno, L.M. (Luz María); Ontillera, R. (Ricardo); Parada, M. (Montserrat); Perdomo, A. (Antonio); Ríos, S. (Segundo); Reyes-García, V. (Victoria); Rivera, D. (Diego); Rodríguez, O. (Octavio); Roldán, R. (Rodrigo); Rigat, M. (Montserrat); Tardío, F.J. (F. Javier); Vallejo, J.R. (José Ramón); Vallès, J. (Joan); Velasco, H. (Honorio); Verde, A. (Alonso)
2018Lythrum salicaria LCapitulo de libroCavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda)
2000Mediterranean culture of cardoon, Cynara cardunculus N.: Elementary composition and biological functionArticuloSan-Emeterio, L. (Leticia); Lopez, M.L. (María Luisa); Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda)
2010Mixtures of medicinal plants used in Navarra (Spain)ArticuloCavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda); Akerreta, S. (Silvia); Calvo, M.I. (María Isabel)
2002Nuevas aportaciones a la flora de GuatemalaArticuloSan-Emeterio, L. (Leticia); Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda)
24-May-2022Origanum vulgare L. spp. vulgare: Chemical characterisation, pharmacological screening and design of new pharmaceutical formsTesisTorre, M.P. (María Pilar) de
2013Oxidative stability of O/W and W/O/W emulsions: effect of lipid composition and antioxidant polarityArticuloPoyato, C. (Candelaria); Navarro-Blasco, I. (Iñigo); Calvo, M.I. (María Isabel); Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda); Astiasarán, I. (Iciar); Ansorena-Artieda, D. (Diana)
2006Plantas medicinales en la medicina tradicional de Navarra: primera aproximaciónArticuloAkerreta, S. (Silvia); Lopez, V. (Víctor); Calvo, M.I. (María Isabel); Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda)
2008Plantas medicinales utilizadas para afecciones dérmicas en la medicina tradicional navarra: estudio de su actividad antioxidante in vitroArticuloLopez, V. (Víctor); Akerreta, S. (Silvia); Melgar, I. (Ignacio); Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda); Calvo, M.I. (María Isabel)
2014Reduced fat bologna sausages with improved lipid fractionArticuloBerasategui, I. (Izaskun); Garcia-Iñiguez-de-Ciriano, M. (Mikel); Navarro-Blasco, I. (Iñigo); Calvo, M.I. (María Isabel); Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda); Astiasarán, I. (Iciar); Ansorena-Artieda, D. (Diana)
2015Role of Melissa officinalis in cholesterol oxidation: Antioxidant effect in model systems and application in beef pattiesArticuloBarriuso, B. (Blanca); Calvo, M.I. (María Isabel); Astiasarán, I. (Iciar); Ansorena-Artieda, D. (Diana); Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda)
2010Selenium, iodine, omega-3 PUFA and natural antioxidant from Melissa officinalis L.: a combination of components from healthier dry fermented sausages formulation.ArticuloGarcia-Iñiguez-de-Ciriano, M. (Mikel); Larequi-García, E. (Eduardo); Rehecho, S. (Sheyla); Calvo, M.I. (María Isabel); Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda); Navarro-Blasco, I. (Iñigo); Astiasarán, I. (Iciar); Ansorena-Artieda, D. (Diana)
2000Siembras con semillas de plantas características de carrascal.ArticuloAlberdi, L. (L.); Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda)
2017Volatiles formation in gelled emulsions enriched in polyunsaturated fatty acids during storage: type of oil and antioxidantArticuloGayoso, L. (Lucía); Poyato, C. (Candelaria); Calvo, M.I. (María Isabel); Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda); Ansorena-Artieda, D. (Diana); Astiasarán, I. (Iciar)