Dadun Dadun cabecera universidad cabecera biblioteca
   (New user)
Help  | Contact  |  Castellano English  
 

Dadun > Depósito Académico > Facultad de Farmacia > Departamento de Ciencias de la Alimentación, Fisiología y Toxicología > DA - Farmacia - CAFT - Artículos de revista >

Nutrition, dietetics and food sciences degrees across Europe
Authors: Cuervo, M. (Marta)
Brehme,U. (U.)
Egli, I. (I.M.)
Elmadfa, I. (I.)
Gronowska-Senger, A. (A.)
Tetens, I. (I.)
Martinez, J.A. (José Alfredo)
Branca, F. (F.)
Keywords: Education
University
Food sciences
Enseñanza y actividad profesional
Ciencias de la alimentación
Issue Date: 2007
Publisher: Karger
Publisher version: http://content.karger.com/produktedb/produkte.asp?typ=fulltext&file=000102102
ISSN: 0250-6807
Citation: Cuervo M, Brehme U, Egli IM, Elmadfa I, Gronowska-Senger A, Tetens I, et al. Nutrition, dietetics and food sciences degrees across Europe. Ann.Nutr.Metab. 2007;51(2):115-118.
Permanent link: http://hdl.handle.net/10171/14304
Appears in Collections:DA - Farmacia - CAFT - Artículos de revista

Files in This Item:
File:  FENS-EUROPE-07.pdf
Description: 
Size:  49,84 kB
Format:  Adobe PDF
 View / Open 

Items in Dadun are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.