Dadun Dadun cabecera universidad cabecera biblioteca
   (New user)
Help  | Contact  |  Castellano English  
 

Dadun > Depósito Académico > CIMA (Centro de Investigación Médica Aplicada) > Área de Ciencias Cardiovasculares > Aterosclerosis e inflamación > DA - CIMA - Cardiovasculares - Aterosclerosis e inflamación - Artículos de revista >

A new favourable effect of cocoa on atherosclerosis?
Authors: Paramo, J.A. (José Antonio)
Keywords: Anti-Inflammatory Agents/pharmacology
Antioxidants/pharmacology
Atherosclerosis/prevention & control
Cacao
Issue Date: 2008
Publisher: Oxford University Press
Publisher version: http://cardiovascres.oxfordjournals.org/content/79/1/3
ISSN: 1755-3245
Citation: Paramo JA. A new favourable effect of cocoa on atherosclerosis? Cardiovasc Res 2008 Jul 1;79(1):3-4.
Permanent link: http://hdl.handle.net/10171/22929
Appears in Collections:DA - Medicina - Hematología - Artículos de revista
DA - CIMA - Cardiovasculares - Aterosclerosis e inflamación - Artículos de revista

Files in This Item:
File:  CardiovascularRes2008_7934.pdf
Description: 
Size:  45,57 kB
Format:  Adobe PDF
 View / Open 

Items in Dadun are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.